De taken van een werkvoorbereider

Elize Prinsen begon haar carrière bij Maas & Hagoort als inkoper, maar vervult nu de rol van werkvoorbereider voor projecten. “Als werkvoorbereider breng ik structuur en efficiëntie in projecten, met oog voor uitdaging en klanttevredenheid”, vertelt Elize enthousiast. Want de werkvoorbereider is de schakel tussen planning, inkoop en uitvoering, met als doel een vlekkeloze projectvoorbereiding. In ons interview met Elize ontdek je meer over haar enthousiasme voor haar rol van werkvoorbereider, de dynamiek binnen het team van Maas & Hagoort en nog veel meer.

Van stagiaire naar

Elize blikt terug op haar start ruim 8 jaar geleden bij Maas & Hagoort toen zij als stagiaire begon.
Haar stage bij ons veranderde alles.  Zij voelde meteen een klik en wist dat dit de plek was waar ze wilde werken. Elize begon als assistent inkoop en verkoop. Vervolgens heeft zij een korte periode op de customer support afdeling gewerkt. ”Ik leerde enorm veel door verschillende taken voor verschillende afdelingen uit te voeren”, vertelt Elize vol enthousiasme.

Een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider

Na een succesvolle periode in de inkoop en support afdeling, zocht Elize een nieuwe uitdaging. Zij besloot de stap te zetten naar de functie van werkvoorbereider: “Gezien mijn brede kennis en ervaring binnen het bedrijf leek deze functie een logische stap”, zegt Elize. Als werkvoorbereider voor projecten heeft Elize een veelzijdige en afwisselende rol. Geen dag is hetzelfde. Elize vertelt: “Ik vraag offertes op bij leveranciers en maak complete lichtberekeningen. Tijdens lopende projecten organiseer ik bijvoorbeeld extra armaturen. Het is een dynamische functie waarin ik steeds meer ontdek hoe mijn takenpakket eruitziet. Elize legt uit, ”mijn taken zijn heel afhankelijk van het specifieke project waaraan ik werk.”

"Mijn stage bij Maas & Hagoort veranderde alles. Ik voelde meteen een klik en wist dat dit het bedrijf was waar ik wilde werken.''
Elize Prinsen, Werkvoorbereider

Volop groeimogelijkheden

Naast uitdagende projecten en inspirerende collega’s waardeert Elize bij Maas & Hagoort ook de kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een van haar nieuwe uitdagingen was het maken van lichtberekeningen. Hoewel dit volledig nieuw voor haar was, heeft zij een cursus gevolgd om de benodigde kennis op te doen. Met behulp van instructievideo’s en praktische opdrachten heeft zij zich vertrouwd gemaakt met het proces. Maas & Hagoort biedt mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen. Zo kunnen medewerkers hun vaardigheden verbeteren en zich specialiseren.

 

"Als werkvoorbereider voor projecten heb ik een veelzijdige en afwisselende rol. Geen dag is hetzelfde."
Elize Prinsen, Werkvoorbereider

Een jong en gedreven team

Het team van Maas & Hagoort is een van de redenen waarom Elize al zo lang met plezier bij ons werkt. Zij waardeert de informele sfeer en de gedrevenheid van haar collega’s. Samen vormen wij een jong en energiek team dat altijd streeft naar de beste resultaten. ‘’Het is geweldig om te werken in een team van professionals die samenwerken om iets moois te creëren”, zegt Elize enthousiast.

Wil jij ook werken binnen ons team? Bekijk nu de onderstaande vacatures en vind een functie die bij jou past. Start nu jouw avontuur bij Maas & Hagoort!

 

Vacatures

Vragen?

Eva helpt je graag verder.

Hulp nodig?