Onze cultuur

AL 75 jaar is Maas & Hagoort een werkgever met mogelijkheden voor iedereen. Van student en schoolverlater tot gepensioneerd oproepkracht en van parttimer tot de meest commercieel gedreven persoon. Bij Maas & Hagoort is er plek voor iedereen. Lerend werken en werkend leren, maar ook je steentje bijdragen om de gezamenlijke doelen te behalen. Maas & Hagoort is meer dan alleen een ‘werkgever’.

Binnen Maas & Hagoort gaan wij uit van onze vijf kernwaarden; Support, Verantwoordelijkheid, Onafhankelijkheid, Prestatie en Begrip. Door de nadruk op deze begrippen te leggen proberen wij binnen ons werk een zo mooi mogelijke werkomgeving te creëren. Wij vinden het belangrijk dat wij elkaar helpen waar nodig en dat iedereen daarbij de verantwoordelijkheid neemt om zichzelf te ontwikkelen. Samen zijn wij één team en hebben wij een gezamenlijk doel en wanneer iedereen zijn steentje hier aan bijdraagt komen topprestaties vanzelf!

Wij ontzorgen en verlichten met elkaar verlichtingsprojecten. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Het jonge team van Maas & Hagoort is enorm gedreven. Wij zijn de laatste jaren daarom niet voor niets hard gegroeid. Maar, wij blijven onszelf. Kijk maar eens op social media, zo nu en dan zie je een toekomstige collega voorbijkomen, aardige mensen. Zo hebben we collega’s die een balletje trappen of darten, een rondje wandelen of een groep die liever op de tafels of zitzakken zit. Zo zorgt het team er voor dat iedere pauze, activiteit of teamreis weer een succes wordt! Ben jij de volgende die mee gaat naar onze jaarlijkse buitenlandse trip!? Bekijk hier de impressies van voorgaande jaren!

Laat je inspireren

Vragen?

Eva helpt je graag verder.

Hulp nodig?